Παραγγελία σχολικών βιβλίων

Οδηγός για την προμήθεια βιβλίων

Βιβλία για το Γαλλοκυπριακό σχολείο δεν είναι διαθέσιμα στα ράφια μας.

Το γαλλικό εκπαιδευτικό σύστημα έχει ορισμένες απαιτήσεις που επιβάλλει το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας στη Γαλλία.
Απαιτείται κατάλογος βιβλίων πριν από την έναρξη του σχολικού έτους ανά τάξη και ανά μάθημα. Αυτή η λίστα καθορίζεται από τη Σχολή τον Ιούνιο.
Για τους γονείς που προτιμούν να αποκτήσουν γαλλοκυπριακά σχολικά βιβλία μέσω της La Boîte à Lire, σας ενημερώνουμε ότι ΟΛΑ τα βιβλία της λίστας πρέπει να παραγγελθούν.
Το La Boîte à Lire σας παρέχει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία. Κάνετε μια παραγγελία τον Ιούνιο και λαμβάνετε τα βιβλία σας λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Πως να παραγγείλει

Για να επικυρωθεί μια παραγγελία, απαιτείται μερική προκαταβολή (προκαταβολή).
Παρακάτω θα βρείτε την προκαταβολή που πρέπει να προωθήσετε:
CP / CE1 / CE2 / CM1 / CM2 50,00 €
6η / 5η / 4η / 3η / 2η / 1η / Τερματική 100,00 €
Εάν δεν παραγγείλετε ολόκληρη τη λίστα, μπορείτε να ετοιμάσετε τη λίστα σας και θα υπολογίσουμε τη συνολική κατάθεση κατά τη στιγμή της παραγγελίας (εγχειρίδια 10,00 € / ασκήσεις / 5,00 € TP / βιβλιογραφία 4,00 €).

Παρακαλώ κάντε τις παραγγελίες σας στην ώρα τους.

Η προθεσμία παραγγελίας είναι 30 Ιουνίου κάθε έτους και οι παραγγελίες σας είναι έτοιμες για την έναρξη του σχολικού έτους.
Για τεχνικούς λόγους, το σύστημα παραγγελίας διαδικτυακών γαλλοκυπριακών σχολικών βιβλίων είναι απενεργοποιημένο και όλοι οι γονείς θα πρέπει να περάσουν από το βιβλιοπωλείο για να κάνουν τις παραγγελίες τους και να πληρώσουν την προκαταβολή.
Η συνεργασία σας είναι απαραίτητη για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και τα παιδιά σας να έχουν όλα τα βιβλία τους εγκαίρως για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
Αρχική σελίδα Αγαπημένα Αναζήτηση Καλάθι αγορών Ο λογαριασμός μου
arrow_left sharing button
arrow_right sharing button