Οδηγός για την παραγγελία των βιβλίων για το γαλλό-κυπριακό σχολείο (EFCN) μέσω του αποκλειστικά γαλλικού βιβλιοπωλείου σας

Τα βιβλία για το Γαλλοκυπριακό σχολείο δεν είναι διαθέσημα στο βιβλιοπωλείο μας.  Πρέπει να τα παραγγείλετε από τον Ιούνιο, κάθε χρόνο. 
Μπορείτε να περάσετε από το βιβλιοπωλείο να καταχωρήσετε την παραγγελία σας η να την στείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. 
 
Μπορείτε να περάσετε από το βιβλιοπωλείο να πληρώσετε την προκαταβολή η να μας κάνετε τραπεζικό έμβασμα στο λογαριασμό μας στην Τράπεζα Κύπρου: 

SWIFT BIC –      BCYPCY2N            IBAN :        CY41002001300000001110884300

 
Όλες οι παραγγελίες πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τις 30 Ιουνίου του εκάστοτε χρόνου.
 
Τα βιβλία σας θα είναι έτοιμα λίγες μέρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
 
Για επικύρωση της παραγγελίας πρέπει να δώσετε και μια προκαταβολή. Θα βρείτε εδώ την λίστα των προκαταβολών ανά επίπεδο. Για κάθε προκαταβολή σας δίνουμε μια απόδειξη είσπραξης. Το ποσό αφαιρείται από τον τελικό σας λογαριασμό.
 
CP / CE1 / CE2 / CM1 / CM2      €50.00
 
6e / 5e / 4e / 3e / 2nde / 1ère / Terminales €100.00
 
Αν δεν χρειάζεται να παραγγείλετε όλα τα βιβλία, παρακαλείστε να ετοιμάσετε την λίστα των βιβλίων που χρειάζεστε και θα υπολογίσουμε την πρακαταβολή την ώρα της παραγγελίας σας. (Εγχειρίδια €10,00 / Ασκήσεις €5,00 / Λογοτεχνικά €4,00)
 
Τέλος διαθέτουμε τα βασικότερα ειδικά γαλλικά χαρτικά (τετράδια και κόλλες για ντοσιέ) που απαιτεί το σχολείο. Αυτά δεν χρειάζεται να τα παραγγείλετε. Είναι πάντα διαθέσημα.

Εάν τα παιδιά σας φοιτούν στο γαλλικό σχολείο στη Λεμεσό, δεχόμαστε παραγγελίες μέσω email. Μπορείτε να πληρώσετε την προκαταβολή κάνοντας τραπεζικό έμβασμα στον λογαριασμό μας στην Τράπεζα Κύπρου. Μπορούμε να σας στείλουμε τα βιβλία και τα γαλλικά χαρτικά που ζητάει η σχολή με το Travel & Express (διαθέτει δύο γραφεία από όπου μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο σας - 1) ΟΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και 2) ΟΔΟΙ ΜΙΣΙΑΟΥΛΗ & ΚΑΒΑΖΟΓΛΟΥ). ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 75,00€ ΕΧΕΤΕ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ 3,00€. Αν η παραγγελία σας είναι πάνω από 75,00€ προσφέρουμε τα μεταφορικά.

Υπολογίζουμε στην καλή σας συνεργασία στο πιο πάνω θέμα, ούτως ώστε να εξασφαλίσουμε έγκαιρα όλα τα βιβλία που θα χρειαστεί το παιδί σας πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.  

Σας ευχαριστούμε για την καλή σας συνεργασία!
Laissez votre commentaire
Accueil Liste de souhaits Rechercher Panier Mon compte
arrow_left sharing button
arrow_right sharing button