Ιστολόγιο

Οδηγός για την παραγγελία των βιβλίων για το γαλλό-κυπριακό σχολείο (EFCN) μέσω του αποκλειστικά γαλλικού βιβλιοπωλείου σας
Τα βιβλία για το Γαλλοκυπριακό σχολείο Λευκωσίας/Λεμεσού  πρέπει να τα παραγγείλετε προκαταβολικά στο γαλλικό βιβλιοπωλείο.
Μπορείτε να περάσετε από το βιβλιοπωλείο να καταχωρήσετε την παραγγελία σας η να την στείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
Μπορείτε να περάσετε από το βιβλιοπωλείο να πληρώσετε την προκαταβολή η να μας κάνετε τραπεζικό έμβασμα στο λογαριασμό μας στην Τράπεζα Κύπρου:

SWIFT BIC –      BCYPCY2N            IBAN :        CY41002001300000001110884300

Όλες οι παραγγελίες πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τις 30 Ιουνίου του εκάστοτε χρόνου.
Τα βιβλία σας θα είναι έτοιμα λίγες μέρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
Για επικύρωση της παραγγελίας πρέπει να δώσετε και μια προκαταβολή. Θα βρείτε εδώ την λίστα των προκαταβολών ανά επίπεδο. Για κάθε προκαταβολή σας δίνουμε μια απόδειξη είσπραξης. Το ποσό αφαιρείται από τον τελικό σας λογαριασμό.
CP / CE1 / CE2 / CM1 / CM2      €50.00
6e / 5e / 4e / 3e / 2nde / 1ère / Terminales €100.00
Αν δεν χρειάζεται να παραγγείλετε όλα τα βιβλία, παρακαλείστε να ετοιμάσετε την λίστα των βιβλίων που χρειάζεστε και θα υπολογίσουμε την πρακαταβολή την ώρα της παραγγελίας σας. (Εγχειρίδια €10,00 / Ασκήσεις €5,00 / Λογοτεχνικά €4,00)
Τέλος διαθέτουμε τα βασικότερα ειδικά γαλλικά χαρτικά (τετράδια και κόλλες για ντοσιέ) που απαιτεί το σχολείο. Αυτά δεν χρειάζεται να τα παραγγείλετε. Είναι πάντα διαθέσημα.

Εάν τα παιδιά σας φοιτούν στο γαλλικό σχολείο στη Λεμεσό, δεχόμαστε παραγγελίες μέσω email. Μπορείτε να πληρώσετε την προκαταβολή κάνοντας τραπεζικό έμβασμα στον λογαριασμό μας στην Τράπεζα Κύπρου. Μπορούμε να σας στείλουμε τα βιβλία και τα γαλλικά χαρτικά που ζητάει η σχολή με το Travel & Express (διαθέτετε δύο γραφεία από όπου μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο σας - 1) ΟΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και 2) ΟΔΟΙ ΜΙΣΙΑΟΥΛΗ & ΚΑΒΑΖΟΓΛΟΥ). ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 75,00€ ΕΧΕΤΕ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ 3,00€. Αν η παραγγελία σας είναι πάνω από 75,00€ προσφέρουμε τα μεταφορικά.

Υπολογίζουμε στην καλή σας συνεργασία στο πιο πάνω θέμα, ούτως ώστε να εξασφαλίσουμε έγκαιρα όλα τα βιβλία που θα χρειαστεί το παιδί σας πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Σας ευχαριστούμε για την καλή σας συνεργασία!
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

L'ALPHA ET L'OMEGA... C'est Evanguélia Toutzari, professeur grecque et francophone, qui donne des cours de grec pour étrangers, tous niveaux.

Des cours de conversation sont proposés pour ceux qui veulent maintenir ou améliorer leurs connaissances du grec.

Evanguélia propose aussi des cours de soutient pour enfants non hellénophones ayant des difficultés d’apprentissage du grec et des cours de conversation pour l’entraînement de la langue grecque.

Μαθήματα γαλλικής γλώσσας για όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες.

Τι είναι ο κωδικός ISBN;

Ο ISBN (International Standard Book Number) είναι ένας διεθνής αριθμός που προσδιορίζει μοναδικά κάθε δημοσιευμένο βιβλίο. Σκοπεύει να απλοποιήσει τη διαχείριση πληροφορικής βιβλίων: βιβλιοθήκες, βιβλιοπωλεία, διανομείς κ.λπ.

Συνιστώμενοι σύνδεσμοι

Επιλέξαμε μερικούς ενδιαφέροντες συνδέσμους για εσάς:

  • ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΙ, ΟΙ ΟΔΗΓΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΣΑΣ
  • ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ FFL, Διάφοροι ιστότοποι για να σας ενημερώσουν, να εξασκηθείτε και να μάθετε γαλλικά
  • ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ, Διάφοροι εξειδικευμένοι ιστότοποι για τους νέους να παίζουν, να διαβάζουν, να μαθαίνουν και κυρίως να ανακαλύπτουν
  • ΓΙΑ ΚΟΜΙΚΑ
  • ΟΔΗΓΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Ο ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • ΦΤΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
  • ΓΙΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Αρχική σελίδα Αγαπημένα Αναζήτηση Καλάθι αγορών Ο λογαριασμός μου
arrow_left sharing button
arrow_right sharing button